Madam Dunk

Fortællinger fra et magisk liv

Forfatter: Annie Dunch
ISBN: 978-87-93163-20-1
Filformat: epub
Sider: 211
Udgivelsesdato: 27-08-2018

Hent læseprøve

Beskrivelse

Madam Dunk var med til at åbne danskernes øjne for skønheden i gamle ting. Hun kom til at stå som banebryder for det fascinerende og æstetiske i genbrug, sådan som vi kender det fra de talrige loppemarkeder og på nettet.

Genbrugsbølgen førte Madam Dunk til at designe tøj, og ti år senere var hun banebryder for den nye bølge med romantiske bryllupper i smukke creationer.

Som marskandiser, designer og dynamisk forretningskvinde var Madam Dunk en succes. I det fjerneste af dronningeriget vidste kvinder, hvem Madam Dunk var. Det var hende med de smukke kjoler. Hendes butik var den eneste forretning på den tid, hvor man kunne finde selskabskjoler og brudeudstyr, der levede op til de vildeste drømme. Madam Dunk klædte kvinder i farver, mens moden var grå og sort.

Men bag designer-brandet var et usikkert og søgende menneske.

Annie Dunch blev ofte stresset og følelsen af personlig utilstrækkelighed tilskyndede hende til at søge efter noget mere og dybere i tilværelsen.

Gennem selvoplevede spirituelle oplevelser, terapi og buddhisme fandt hun, hvad hun søgte efter. Uden sikkerhed for fremtiden solgte Annie Dunch forretningen i det indre København og lever i dag et liv, baseret på værdier, der betyder noget for hende.

Annie Dunch har lært at have tillid til sin skæbne. Det indebærer at turde give slip på sine vaner og tryghed, at have modet til at forandre.

Annie Dunchs fortælling er en fascinerende beretning om tragiske, magiske og lykkelige momenter fra et usædvanligt og dynamisk liv.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *