Attentat ved Pont de l’Alma

attentat-forside– Dokumentar-thriller

Forfatter: Thomas B. Sorensen
ISBN: 978-87-93163-00-3
Filformat: epub
Sider: 222
Udgivelsesdato: 06-02-2014

Hent læseprøve

Beskrivelse

Nogle begivenheder bliver vi aldrig færdige med. Drabet på John F. Kennedy. Drabet på Olof Palme. Og bilulykken hvor prinsesse Diana omkom i Paris.

Konspirationsteorierne omkring den tragiske bilulykke er talrige. Thomas B. Sorensen (psedonym for John Lindskog) har været dybt optaget af omstændighederne omkring Dianas død, og han har gjort en imponerende research. Han har bevæget sig rundt i Paris med et stopur. Målt afstande. Tjekket forklaringer. Hele tiden drevet af spørgsmålet: Hvad var det, der i virkeligheden skete?

Han er ikke i tvivl. Der er noget galt med de officielle forklaringer.

Attentat ved Pont de l’Alma er en roman, der bygger på omfattende undersøgelser og afdækker motiver, der meget vel kan være sande.

Efter at romanen udkom i 2004 på Forlaget Documentas har Scotland Yard faktisk genoptaget efterforskningen omkring Dianas død. Faktisk har det britiske politi undersøgt netop en række af de spor, som denne dokumentarthriller bygger på.

Undersøgelserne har ikke ført på specifikke resultater på grund af bevisets stilling. Men virkeligheden overgår sommetider fantasien.

2 Comments:

  1. jeg vil gerne købe bogen “Attentatet ved Pont DÀlma

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *